2016 Author Appreciation Event on Facebook

 

It's been a really awesome year so far...let me make this event clear for everyone...I am having this event so authors everywhere know that they are appreciated...cause i've seen some pretty nasty things written everywhere about my friends...and if you are going to be honest in reviews please don't badger and belittle them...show them some appreciation...if its even a simple ARC they are giving you...or even buying a book that is like $2.99 they are just as dedicated to us readers as we are to them...cause i definitely know i am...so without further ado I would like to introduce who i have stopping by until the end of March 2016 they are as follows:

 

Amber Lacie- February 18th @ 9 PM EST (1 Hour)

Patti Fiala- February 19th @ 3 PM CST (2 Hours)

Maren Meriel- February 20th @ 8 PM PST (2 Hours)

Jacqueline M Sinclair- February 21st @ 7 PM EST (1 Hour)

C.e. Wilson- February 22nd @ 8 PM EST (1 Hour)

JC Valentine- February 23rd @ 1 PM EST (1 Hour)

T.H. Morris- February 24th @ 6 PM EST (2 Hours)

Geri Glenn- February 25th @ 8 PM AST (1 Hour)

Shelly Morgan- February 26th @ 8 PM EST (1 Hour)

Mary J Williams- February 27th @ 12 PM EST (1 Hour)

GM Scherbert- February 28th @ 9 PM CST (1 Hour)

SF Benson- February 29th @ 7 PM EST (1 Hour)

 

March List:

 

Tracy Burke- March 1st @ 7 PM EST (1 Hour)

Shelby HeCox- March 2nd @ 2 PM CST (2 Hours)

Mary J Williams- March 3rd @ 1 PM EST (1 Hour)

Desiree A Cox- March 4th @ 7 PM EST (2 Hours)

Elizabeth York-March 5th @ 8 PM EST (1 Hour)

Lucrissa Dawn Lundy- March 6th @ 9 PM EST (2 Hours)

Jessika Klide- March 7th @ 3 PM EST (2 Hours)

Emma Jarvis- March 8th @ 2 PM GMT (1 Hour)

Mark McQuillen- March 9th @ 4 PM MDT (2 Hours)

Franca Author- March 10th @ 7 PM EST (1 Hour)

Izzy Szyn- March 11th @ 7 PM CST (2 Hours)

Arlene Gonzales- March 12th @ 5 PM CST (1 Hour)

Amber Lacie- March 13th @ 7 PM EST (1 Hour)

Jennifer Bene- March 14th @ 9 PM CST (1 Hour)

Karina Kantas- March 15th @ 12 PM EST (2 Hours)

Rachael Slate- March 16th @ 7 PM EST (1 Hour)

Jennifer Rose- March 17th @ 7 PM EST (2 Hours)

Aimee Shaye- March 18th @ 8 PM EST (2 Hours)

JP Uvalle- March 19th @ 6 PM MST (1 Hour)

Mary B Moore- March 20th @ 4 PM UTC (1 Hour)

Tommy Crown- March 21st @ 6 PM EST ( Hour)

Lizzy James- March 22nd @ 8 PM UK (1 Hour)

Lilly Christine- March 23rd @ 4 PM PST (2 Hours)

J.F. Silver- March 24th @ 7 PM EST (1 Hour)

CK Dawn- March 25th @ 3 PM CST (1 Hour)

GM Scherbert & Jacqueline M Sinclair- March 26th @ 9 EST(2 Hours)

Matthew Kinney- March 27th @ 10 AM EST (2 Hours)

Kassidy Carter- March 28th @ 7 PM EST (1 Hour)

A.L. Mengel- March 29th @ TBA EST (2 Hours)

Jane Firebaugh- March 30th @ 2 PM EST (1 Hour)

Mary Anne Edwards- March 31st @ 1 PM EST (1 Hour)

 

April dates and so on will be announced as they come available!!!

https://www.facebook.com/events/882450998537539/